Akrapovic   - vinyl sticker
  • Akrapovic   - vinyl sticker

Akrapovic

Uw Sticker wordt gemaakt van hoogwaardig stickermateriaal.
Kleurecht, watervast en UV-bestendig.

Voor binnen en buitengebruik.
Deze sticker is contour gesneden. Dat wil zeggen dat wat in het voorbeeld een kleur heeft de daadwerkelijke sticker is. Al het overige is volledig verwijderd.

Andere kleuren en maten zijn op vraag beschikbaar. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen U graag!
(U kan onze kleurenkaart downloaden & bekijken in de bijlage tab onderaan deze pagina.)

€ 4,95
Inclusief belasting
Breedte van de sticker?
Kies de kleur van uw sticker,
Aantal
1 tot 2 werkdagen leveringstermijn

  • Je gegevens (zoals wachtwoorden & betalingsgegevens)  zijn privé en versleuteld wanneer ze naar onze webshop gestuurd worden. Je gegevens (zoals wachtwoorden & betalingsgegevens) zijn privé en versleuteld wanneer ze naar onze webshop gestuurd worden.
  • Alle bestellingen die voor 12u besteld zijn, worden de dezelfde dag nog geproduceerd. Alle bestellingen die voor 12u besteld zijn, worden de dezelfde dag nog geproduceerd.
  • Is uw bestelling niet naar wens, u kan deze tot 14 dagen terug sturen. Is uw bestelling niet naar wens, u kan deze tot 14 dagen terug sturen.

Deze sticker is voorzien van een applicatietape om een makkelijke montage te verzekeren. U plakt eenvoudig de sticker op de plek waar u hem wil hebben. Na het verwijderen van de applicatietape blijft alleen de contour gesneden sticker over.

Deze stickers zijn uitstekend geschikt voor op verschillende ondergronden zoals voertuigen, ramen, etalages, enz. te plakken. Maar ook perfect voor toepassingen binnenshuis.

Akrapovic

Downloaden

onze kleurenkaart

Klik op 'onze kleurenkaart' om de beschikbare kleuren te bekijken.

Downloaden (1.4M)